INVITASJON/INFO VHC 2020
Velkommen til ei ny kjekk håndballhelg på Voss:
Voss HandballCup  24. -26.04.2020

Spillested
Kampene vil bli spilt i Voss Idrettshall eller Voss Gymnas, midt i Voss sentrum, fra fredag til søndag. Alle kamper vil i 2020 for årsklassene nevnt under vil være på full bane. Første kamp i begge hallene er fredag kl 17, og sluttspill vil være mellom 15-18 på søndag. Oppstart om morgenen og avslutning på kvelden avhenger av hvor mange lag som melder seg på, i 2019 ble det tidlig fullt.Klasseinndeling (gjeldende klasser for sesongen 19-20)

Klasse 9år – jenter/gutter Født etter 1.1.10     – 4. klasse
Klasse 10år – jenter/gutter Født etter 1.1.09 – 5. klasse
Klasse 11år- jenter/ gutter Født etter 1.1.08 – 6.klasse
Klasse 12år- jenter/gutter Født etter 1.1.07 – 7.klasse
Klasse 13år – jenter /gutter Født etter 1.1.06 – 8.klasse

 

Premiering
Årsklassene 2006-2010: deltakerpremie til alle, Årsklassen 2006 og 2007: premiering av 1.2. og 3 plass etter sluttspill.

Spillesystem
Det vil bli spilt enkel serie, med eventuelt sluttspill for G/J 12/13. Alle lag får minimum fire kamper. Spilletiden blir 1x17min.

Overnatting
Det blir tilbud om overnatting på Voss ungdomsskule og Voss Gymnas skule. Dersom dere ønsker alternativ overnatting, og overnatting til andre som blir med til Voss kan det gjerne benytte denne nettsiden for booking: www.visitvoss.no eller www.fleischer.no

 

Vossabadet

Vi tilbyr 1 tur gratis bading i Vossabadet i løpet av helga. Vossabadet krever at det er 1 voksen pr 3 barn, disse vokse går inn gratis. De voksne må være ikledd badetøy og være i bassenget. Hvis det er flere voksne som vil være med på bading så må de betale vanlig pris i døra på badet. Laget må stille med nok voksne i forhold til spillere for å kunne være med på bading. Spillere som er fylt 12 år og er svømmedyktige kan bade alene. Bading må bookes i Cup sekretariatet i hallen ved ankomst på fredag.

Deltakerkort
A-kortet kr. 550,- for spillere og A-Lagleder 350,- for rabaterte kort til 1 lagleder inneholder middag lørdagen, T-skjorte, diskotek lørdagskvelden, en gratis tur i Vossabadet rett ved hallen og premie.

B-kortet kr. 1000,-
for spillere og B-Lagleder 750,- for rabaterte kort til 2 lagledere inneholder det samme som A-kortet, men i tillegg inkluderer dette overnatting på skole samt frokost lørdag og søndag, og mulighet til å smøre niste på lørdag. NB Frammøte og registrering i Voss idrettshall fra kl. 16.00 fredagen.

 

Lag som vil ha A kort har 1 rabaterte laglederkort pr. lag, i profixio heter dette kortet A-lagleder

Lag som vil ha B kort får 2 rabaterte laglederkort pr.lag, i profixio heter dette kortet B-lagleder

Dersom lag med B kort ønsker flere voksne må disse kjøpe kort med overnatting, disse heter C-kort i profixio, pris her er det samme som B-kort for spillere.

2 frister du må huske på:

1.        Påmeldingsfristen er 15. 02.2020 eller når cup’en er fulltegna.

2.        Betalingsfrist for deltakerkort 15.03. 2020 .

 

Påmeldingsavgifta er kr. 1000,- pr. lag. Påmeldinga er gyldig når meldingsavgifta er betalt via profixio. ALL BETALING FOREGÅR VIA PROFIXIO og arkfanen Voss Handball Cup

Lag som trekker seg/ikke fullfører turneringa får ikke denne summen refundert.

I år har vi satt begrensning alle aldersklassene, slik at vi prøver å få en jevnere fordeling mellomklassene. Hvis ditt lag blir satt i kø, vil vi se på fordelingen etter 1. mars for se om det allikevel er plass.

Påmelding åpner 13.01.2020, se mer info på Vosshk.no når det nærmer seg.

Dersom dere har spørsmål om cupen kan det sendes mail til vhc@vosshk.no

Kampoppsett
Kampoppsettet vil være klart før påske og finnes i Profixio

Alle lag er ansvarlig for å halde seg oppdatert på endringer heilt fram til cuphelg.

All informasjon finner dere på hjemmesiden vår.Vosshk.no
VELKOMMEN TIL VOSS!